Oudjaarsavond volgen over de hele wereld op de iPad

Live webcams over de hele wereld

New Year’s Live is een app voor de iPad en iPhone waarmee je alle interessante plekken op aarde kan volgen tijdens de jaarwisseling.

Met deze app heb je allerlei mogelijkheden. Je hebt kan er foto’s mee bewerken speciaal voor oude & nieuw en er staan allerlei keke geluidjes op, maar ik vind de app geweldig omdat de gehele wereld in de gaten kan houden tijdens Oud & Nieuw. Via de populaire webcams van Earthcam kan je kijken hoe men feest viert op Times Square in New York of in Las Vegas. Het is een app die in Amerika ontworpen is, dus vandaar dat er meerdere Amerikaanse steden te zien zijn, maar er zijn ook steden uit andere landen te zien zoals Amsterdam, Hamburg, Sao Paulo, Montreal en Tokyo. Er staat netjes een klok bij vermeld zodat je weet wanneer het daar Oud en Nieuw is, kortom mocht je het thuis vieren en je wilt eens kijken hoe men ergens anders o&n viert, dan is dit een leuke app om te kopen.

Zover ik kon testen zijn de live streams van Earthcam van goede kwaliteit zoals je van hen gewend bent.

Klik hier om New Year’s Live te downloaden in de App Store voor je iPad of iPhone (3,59 euro)

 

Aftellen naar 00:00 uur met je iPad?

Ben je op zoek naar een leuke countdown klok voor oudjaarsavond? Dan kan je met New Year Countdown wel uit te voeten. Leuk om tijdens je feestje ergens prominent neer te zetten, zodat iedereen kan zien hoe lang het nog duur voordat we kunnen knallen!

Veel plezier allemaal en kijk uit met vuurwerk!

Klik hier om New Year Countdown te downloaden in de App Store (gratis)

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter