samsugn galaxy note II

Samsung Galaxy Note 3 wordt 6.3 inch?

De Samsung Galaxy Note 3 zou weleens nog groter kunnen worden

Samsung zou volgens geruchten in 2013 met een Samsung Galaxy Note 3 komen die een display heeft van 6.3 inch. Dat is volgens mij allang geen smartphone meer…

Onlangs zette Samsung nog een teaser online voor de CES2013 een beurs waar men altijd de visie van het nieuwe jaar toont. Hierin zeiden ze dat ze met ‘ iets nieuws’ kwamen. Het eerste waar we aan dachten was het gerucht over flexibele displays, wat eigenlijk al jaren de ronde doet. Echter volgens TheVerge zou dit nog niet in 2013 gelanceerd gaan worden. Mogelijk bedoelde Samsung niet die onbreekbare display maar de Note 3. Volgens het gerucht dus een smartphone met een 6.3 inch display.

Dit is op zich inderdaad wat nieuws. Ik geloof dat Samsung inmiddels iedere inch van 1 tot en met 10 heeft geprobeerd, behalve 6.x inch 🙂 Of wij hier ook echt op zitten te wachten vraag ik mij af. Meer dan 6 inch is echt niet meer met 1 hand te bedienen, wat toch een vereisde is bij een smartphone vind ik. Aan de andere kant de Note 1 vonden we al groot en ik kon ook wel weer wennen aan de Note 2 met een 5.5 inch display. Samsung zal met een 6.3 inch display in ieder geval wel een nieuwe markt aansnijden. Het is afwachten hoe groot deze markt is.

[ad]

white-galaxy-note-vs-galaxy-nexus-18-Nokia-World-SlashGear-580x423

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter