Windows Phone 8 foto’s maken met je stem

Maak foto’s met behulp van je stem met ReadyClick voor Windows Phone 8

In Windows Phone 8 kan je ‘lenzen’ gebruiken, dit zijn apps voor je camera. ReadyClick is een app die jou de camera laat bedienen door je stem.

ReadyClick heeft meerder opties, je kan gewoon een foto maken of met een timer, maar het bijzonderste is de voice-optie. Als je een foto wilt maken dan open je de camera, vervolgens open je dan de app ReadyClick. Je richt je camera op het object waar je een foto van wilt maken en roept :” ReadyClick” en voila de app maak de foto voor je eventueel met of zonder timer. Deze nieuwe app is natuurlijk vooral grappig om te gebruiken, maar toch denk ik dat hij ook handig kan zijn. Ondanks de PureView techniek van bijvoorbeeld de Nokia Lumia 920 kan het nog steeds knap lastig zijn om op het momet dat je de foto maakt, de camera goed stil te houden. Met deze app kan je jouw smartphone gewoon in twee handen stevig vasthouden terwijl je ” ReadyClick’  noemt.

Er nog veel meer opties in deze app, dat kan je in de video hieronder zien. Ik vond hem in ieder geval bijzonder om even te benoemen. De app kost 2 euro, maar je kan hem in ieder geval eerst proberen.

Klik hier om ReadyClick te downloaden voor je Windows Phone 8 (2 euro)

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter