reclamefolder windows phone

Reclamefolder app nu voor Windows Phone

Reclamefolder is nu beschikbaar voor Windows Phone

Sinds vorige week is de app ‘Reclamefolder’ te downloaden voor Windows Phone. Dit is een zeer populaire app voor android en iOS. 

Dit is een voorbeeld van een grote app op andere platformen die nu eindelijk naar Windows Phone komt. De app is meer dan 600.000 keer gedownload op de andere platformen. De app is duidelijk. Je kan er namelijk alle reclamefolder op bekijken van die week. Hierdoor kan je dus de aanbiedingen van die week bij jouw in de buurt bij houden.  Je kan per winkel of categorie bekijken maar ook naar locaties van winkels bij jou in de buurt.

De app werkt prima, zonder bugs, tenminste ik ben ze niet tegen gekomen. Ook bij de recensies vind je weinig tot geen negatieve geluiden. De app is duidelijk in zijn navigatie en makkelijk in gebruik. Kortom als je deze app al kende van de andere platformen, dan zal je geen slechtere ervaring krijgen met deze app.

Ik ben blij dat reclamefolder.nl de moeite heeft genomen om de Windows Phone app te maken en ik hoop dat alle andere ‘grote’ apps dit voorbeeld zullen volgen voor de WP-gebruikers onder ons.

Je kan Reclamefolder nu downloaden in de Windows Store (gratis)

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter