Fonepad Note

De Asus FonePad Note 6 inch phablet

Asus komt met de FonePad Note 6 een phablet

De FonePad Note van Asus vind ik toch weer een bijzonder apparaat van Asus, een Phablet. Een 6 inch tablet waarmee je kan bellen. Asus is niet bang om dingen uit te proberen en gaan zich ook storen in de markt. De Phablet.

Op de Competex 2013 presenteerde Asus hun phablet, de FonePad Note. Ze hebben eerder dit jaar al de normale FonePad op de markt gebracht (een goedkope 7 inch tablet waar je ook mee kan bellen). Nu komen ze dus met een iets kleinere versie van deze tablet. Het is een 6 inch tablet, met een FullHD en een resolutie van 1920 x 1080 pixels, hij heeft een Intel Atom processor, 2GB werkgeheugen,  MicroUSB, Bluetooth, 8MP camera en 1.2 MP frontcamera. Daarnaast het belangrijkste een 3G module waar je ook mee kan bellen. Kortom je zou hem dus ook als grote smartphone kunnen gebruiken. Daarnaast heeft de FonePad Note net zoals de Note van Samsung een Stylus die je in de tablet zelf op kan bergen, waardoor hij dus als ‘notitieblokje’ gebruikt kan worden. De tablet zal gaan draaien op android 4.2 Jelly Bean.

De specificaties zijn niet mis en ik vind het een mooi ontworpen apparaat. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de prijs van deze tablet. De prijs is nog niet bekend gemaakt, dus dat is nog even afwachten. Naar verwachting komt de Asus FonePad Note deze zomer nog in de schappen te liggen. Wij houden het uiteraard in de gaten.

Zie hieronder nog een quick look video over de FonePad Note.

[ad]

bron: Mobilegeeks

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter