Review: Goos-E een van de betere iPad standaards

Beweegbare standaard voor de iPad

Het is misschien een raar ding om te zien, die Goos-e, maar daardoor wordt hij zeker interessant. Mede hierom wilde ik deze accessoire voor de iPad graag reviewen. Tevens was ik altijd op zoek naar een standaard die ik voor meerdere dingen kon gebruiken. Ik ben na 2 weken gebruik zeker fan van de accessoire, maar er zit 1 nadeel aan.

Uiteraard begin ik met waarom ik zo enthousiast ben. Zoals je kan zien is de Goos-e een bijzondere houder voor je iPad. Het is een voet met daar aan een buigbare stok + houder voor de iPad. Doordat de iPad zo hoog in de lucht hangt heb je een hoop voordelen ten opzichte van de standaard houders. Je kan hem namelijk makkelijk op ooghoogte zetten en in principe kan dat overal. Ik heb hem voornamelijk op mijn bureau gebruikt. Ik zet hem dan als tweede scherm naast mijn desktop. Doordat hij op hoogte staat, is het heel makkelijk om het scherm af te lezen en voelt het prettig aan.

Mijn tweede favoriete plek was de bank! Tijdens het tv kijken (en dat doe ik altijd languit liggend op de bank) zette ik de iPad dan voor me op de grond als tweede scherm. Zo kon ik heerlijk lui tv kijken met mijn iPad op ooghoogte zodat ik tussen door ook nog lekker kon iPad-en. Tot slot is hij ook vaak door mijn kinderen gebruikt. Zij spelen regelmatig in een tent. Als je de iPad dan in houder op de grond zet, weet je in ieder geval zeker dat er niet op gestaan wordt. Kortom dit zijn een aantal voorbeelden waardoor ik de Goos-e veel gebruikt heb de afgelopen weken.

Daarnaast vind ik het een mooi ontworpen accessoire, van prima kwaliteit. Alles voelt stevig aan en ziet er verzorgt uit. Ik durfde met vertrouwen mijn iPad er in te zetten, zonder dat ik bang was dat hij eruit zou vallen of wat dan ook. Naast de voet van de houder, krijg je er ook een klem bij. Hier kan je hem vast monteren aan bijvoorbeeld een bureau of een keukenkastje, zodat je hem op een vast plek makkelijk kan gebruiken. Dit heb ik minder gebruikt,omdat ik hem regelmatig verplaatsten.

Dan kom ik nu bij het nadeel van de Goos-e. Hij is log en zwaar. Het is geen accessoire die je even mee neemt buitenshuis, daar is hij simpel weg te onhandig voor, aan de andere kant ben je dat waarschijnlijk ook niet van plan als je de Goos-e aanschaft. Met de klem in de auto zou het misschien wel kunnen, maar dat heb ik niet getest. Tot slot is de accessoire ook niet bedoeld om lange stukken tekst te tikken terwijl hij in de houder zit. Doordat hij op een arm bevestigd is, zit er natuurlijk wat spelling in als je op de iPad drukt. Het veert als het ware wat heen en weer. Met dingen bekijken of scrollen heb je daar geen last van.

Als jij je iPad thuis over verschillende  manier wilt gebruiken en het liefste op ooghoogte, dan is dit serieus een aanrader. Wil je een houder voor buitenshuis, dan zou ik wat anders kopen.

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter