Eigen gemaakte sleeves dit weekend 50% korting

EGOsketch heeft een interessante kerstaanbieding

Mijn vaste bezoekers weten inmiddels wel dat ik fan ben van de cases en sleeves van EGOsketch. De sleeves zijn van goede kwaliteit en het leukste is natuurlijk dat je eigen unieke sleeve kan ontwerpen. Dit weekend tot en met zondag krijg je 50% korting op alle sleeves.

Dit zijn kortingen waar ik van hou en mocht je op zoek zijn naar een uniek hoesjes voor je telefoon, tablet of Macbook dan is dit wel het moment om te doen. Zo kost een sleeve voor nu ineens minder dan 30 euro in plaats van 60 euro. Ik heb afgelopen maand voor mijn eigen webdesign bedrijfje nog een hardcase gemaakt voor mijn iPhone 5c.  Zie hieronder de afbeeldingen van deze hardcase (dat hoofd kon ik niet beter photoshoppen dan dit).

Wat mij op viel aan deze case is dat de print kwaliteit weer een stuk verbeterd is ten opzichte van mijn vorige case voor de iPhone 4s. Het zwart is zwarter en de kleuren zijn ‘echter’. De kwaliteit van het plastic is ook prima te noemen en is tot nu toe niet bekrast of beschadigd. Dit maak ik wel eens anders mee.

Kortom op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je geliefde/kids of jezelf? Dan is het toch de moeite waard denk ik dit weekend. Ga naar EGOsketch.com en de korting wordt automatisch verrekend.

Egosketch

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter