Kerstaanbieding: ASUS MeMo Pad FHD 10 slechts €299

Kerst staat voor de deur en daarom heeft Saturn haar kerstfolder uitgebracht. Deze staat vol aanbiedingen, waarvan wij er één in dit artikel zullen uitlichten. Het gaat hier om de ASUS MeMo Pad FHD 10, een 10.1” tablet met onder andere Full-HD scherm, Android 4.2, Intel processor en 32GB intern geheugen. Deze kost bij Saturn – na de cashback van ASUS – slechts 299 euro.

Prijsdoorbraak

De ASUS MeMo Pad FHD 10 is sinds september in Nederland verkrijgbaar en zorgde direct voor wat opschudding. Hij bewees met zijn introductieprijs van 349 euro dat 10” tablets met een Full-HD scherm helemaal geen 500 euro hoefden te kosten, zoals bijvoorbeeld de nieuwere iPads en Sony Xperia Tablet Z. De MeMo Pad FHD 10 was bij zijn introductie dan ook de goedkoopste 10” tablet met een Full-HD scherm, en toen kostte hij 349 euro. Inmiddels is hij bij Saturn verkrijgbaar voor 299 euro, hiermee bewijst ASUS dan een 10” Full-HD tablet voor iedereen is weggelegd.

Specificaties

De ASUS MeMo Pad FHD 10 beschikt over een 10” Full-HD scherm (1920 x 1200 pixels, 224 ppi). De tablet draait op Android 4.2 Jelly Bean zonder al te veel aanpassingen van ASUS. Inmiddels is ASUS begonnen met de uitrol van Android 4.3 Jelly Bean naar haar tablets, het ligt voor de hand dat ook de FHD 10 deze update gaat ontvangen. Het interne geheugen van de tablet is 32GB groot, mocht dit niet genoeg zijn dan kun je het uitbreiden via Micro-SD. De FHD 10 is één van de eerste Androidtablets met een Intel processor aan boord, namelijk een Atom Clover Trail+. Dit is een dualcore SoC geklokt op 1,6Ghz die wordt bijgestaan door 2GB werkgeheugen (RAM). Aan de achterzijde van de tablet is een 5 megapixel camera te vinden, aan de voorzijde zit er een met een resolutie van 1,2 megapixels. De ASUS MeMo Pad FHD 10 is voorzien van Wifi, Bluetooth, een Micro-USB en Micro-HDMI aansluiting, GPS en 3,5mm jack. Ook een accelerometer en gyroscoop ontbreken niet, net als stereospeakers.

De tablet weegt 580 gram, de afmetingen bedragen 264.6 x 182.4 x 9,5 millimeter. De accu moet bij normaal gebruik 10 uur meegaan. De tablet is verkrijgbaar in drie kleuren; donkerblauw, wit en roze.

Kopen?

Ik krijg regelmatig vragen van mensen die geen idee hebben welke tablet ze moeten aanschaffen. Iemand die opzoek is naar een goede en betaalbare 10” tablet raad ik de ASUS MeMo Pad FHD 10 zeker aan, en ik ben niet de enige. Bekende websites zijn in hun reviews erg positief en nu ASUS 30 euro cashback geeft bij aankoop van de tablet wordt de MeMo Pad FHD 10 nóg interessanter. Bij Saturn is de tablet deze week in de (kerst-)aanbieding, hij kost nu slechts 329 euro. Na de cashback van 30 euro betaal je uiteindelijk dus slechts 299 euro voor de tablet.

Dus mocht je op zoek zijn naar een goede en betaalbare 10” tablet, voor jezelf, of voor de feestdagen, dan raad ik je de ASUS MeMo Pad FHD 10 aan. Deze week is hij in de aanbieding bij Saturn, dus mocht je hem voor de laagste prijs willen dan hoef je niet verder te zoeken.

Fijne feestdagen namens Digimind.nl!

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter