LG G2 Mini nu verkrijgbaar in Nederland

De LG G2 Mini is nu te koop in Nederland, zowel los als in combinatie met een abonnement. De telefoon beschikt over weinig bijzondere specificaties, maar beidt wel ondersteuning voor 4G-netwerken en is voorzien van diverse handige software-functies die we van zijn grote broer kennen.De LG G2 Mini is los verkrijgbaar in twee kleuren; zwart en wit. De prijs is overal zo ongeveer hetzelfde; rond de 299 euro. De verwachting is dat deze prijs de aankomende weken gaat dalen, wat gezien de prijs/kwaliteit-verhouding best mag. Voor 300 euro zijn er vandaag de dag namelijk veel interessante smartphones te vinden. De G2 Mini onderscheidt zich van de rest door bijvoorbeeld ondersteuning voor 4G-netwerken te bieden, wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt.

Ontwerp: een echte mini

Daarnaast huisvest de telefoon een 4,7” scherm in een erg compacte behuizing. Het toestel is ongeveer even groot als de HTC One Mini en Sony Xperia Z1 Compact, die schermen van 4,3” hebben. Het ontwerp van de telefoon is geleend aan de G2, wat duidelijk te zien is. Ook de G2 heeft bijvoorbeeld een groot scherm (5,2”) in een relatief compacte behuizing. Tevens vinden we op de G2 Mini de knoppen aan de achterzijde, een relatief grote accu in de telefoon en het LG-logo aan de voorzijde.

lg g2 mini 2

Belangrijkste specificaties

De specificaties van de G2 Mini zijn bij lange na niet zo indrukwekkend als van de G2, Mini betekent in dit geval ook minder. Desondanks valt er prima mee te leven en zal de telefoon voor de meeste gebruikers volstaan.

  • 4,7” qHD-scherm (960 x 540 pixels)
  • 1,2 Ghz Snapdragon 400 SoC (quadcore)
  • 1GB werkgeheugen (RAM)
  • 8 Megapixel camera aan de achterzijde
  • 1,3 Megapixel camera aan de voorzijde
  • 8GB intern geheugen, uit te breiden via Micro-SD
  • 2440 mAh accu, verwisselbaar
  • Android 4.4 KitKat met software van LG eroverheen
  • Wifi, Bluetooth, 3G, GPS, 4G-ondersteuning, NFC, infrarood
  • 129,6 x 66,0 x 9,8 millimeter

Vooral qua connectiviteit is de G2 Mini goed vertegenwoordigd. Infrarood, NFC, Bluetooth, Wifi, GPS,3G en 4G; alles is aanwezig. Tevens is het fijn dat de telefoon op de laatste versie van Android draait en de accu verwisselbaar is.

lg g2 mini

Aanschaffen?

De LG G2 Mini is aan te schaffen in combinatie met een abonnement bij de providers Hollands Nieuwe, Tele2 en T-Mobile. Bij het overgrote deel van de abonnementen krijg je de telefoon gratis. Los is het toestel bij veel (web)-winkels verkrijgbaar, inclusief verzendkosten ben je bij bijna alle partijen zo’n 300 euro kwijt.

Wat vind jij van de LG G2 Mini?

Via: GSMinfo

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

lookmovielookmovietheflixertheflixertheflixerlookmovielookmovieMangaFiretheflixerMangaFireMangaFiresflixsflixanixMangaFireanitakusflixanitakuMangaFiretheflixertheflixerlookmovielookmovielookmovielookmovietheflixerMangaFireanitakutheflixeranitakuanitakuanitakuhimovieshimoviesupmoviesupmoviesmyflixermyflixervumoovumoowatchserieswatchserieswatchfreemovieswatchfreemoviesflixhqflixhqmyflixermyflixersflixsflixRed Queen (2024), watchmovies, Joy Ride (2023), watch movies online, latest tv shows free,