HTC One M8 Eye duikt op in persafbeelding

Via Weibo (de Chinese versie van Twitter) is een vermeende persfoto van de aanstaande HTC One M8 Eye de wereld in geslingerd. Deze laat zien dat de Eye over een 13 megapixel camera aan de achterzijde beschikt en verder over dezelfde specificaties als de ‘gewone’ One M8.

De One M8 Eye is voorzien van hetzelfde 5” Full-HD scherm, de snelle Snapdragon 801 processor, 2GB werkgeheugen en aluminium behuizing als de huidige M8. Ook de frontcamera telt 5 megapixels, het geheel draait op Android 4.4 .4 KitKat en biedt ondersteuning voor 4G-netwerken, NFC, Bluetooth, GPS en Wifi. Tevens kunnen we uit de gelekte afbeelding opmaken dat de bekende Dotview cover ook voor de M8 Eye op de markt komt. Of de afmetingen van de M8 Eye gelijk zijn aan de normale M8 is nog onbekend, maar mocht dit zo zijn dan kun je in principe elke accessoire voor het toestel ook voor de camera-versie van het toestel gebruiken, wat wel zo fijn zou zijn.

Het grote verschil tussen de twee toestellen zit hem in de camera aan de achterzijde. De M8 heeft een 4 megapixels UtraPixel camera met een extra sensor voor diepte en dus bijzondere kiekjes. De M8 Eye zou beschikken over een normale 13 megapixel camera, al zou de tweede sensor wel aanwezig zijn.

Waar en wanneer de telefoon precies op de markt komt is nog onduidelijk, maar een bekende Twitter-lekker meldde dat hij alleen in China en India wordt uitgebracht. De verschijning van de Chinese persfoto bevestigt deze informatie. Het zou natuurlijk wel kunnen dat HTC (later) besluit de M8 Eye in Nederland uit te brengen.

Via: Androidplanet.

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

anitakuanitakutheflixertheflixersflixsflixsflixanitakuanixMangaFireMangaFireanixanitakusflixsflixlookmovieanitakuanitakutheflixertheflixertheflixeranixtheflixersflixMangaFirelookmovielookmovieanixsflixlookmovieanitakuanitakuwatchseriestvwatchseriestvsflixsflixprimewireprimewirewatchfreemovieswatchfreemoviesvumoovumoobflixbflixwatchserieshdwatchserieshd123moviesfree123moviesfreezoroxzoroxMy Life with the Walter Boys (2023), watch movies online, hdtodaytv, One Life (2024), latest movies free,