Lamborghini komt met peperdure smartphone

Stel, je rijdt in een peperdure auto, hebt drie villa’s en dineert in de meest luxe restaurants. Wat voor telefoon schaf je dan aan? De nieuwe Lamoborghini 88 Tauri natuurlijk, een smartphone die maar liefst 6000 dollar kost.

Lamborghini staat bekend als exclusief merk, en dat wordt in stand gehouden met haar eerste telefoon. De 88 Tauri kenmerkt zich door het onderscheidende prijskaartje van 6000 dollar, maar omdat er wereldwijd genoeg mensen zijn die dat voor deze telefoon over zullen hebben, heeft het merk besloten om slechts 1947 exemplaren te produceren. Er is voor dit aantal gekozen omdat de oprichter van Lamborghini, Tonino Lamborghini, in dit jaar is geboren. Mocht je interesse hebben in de telefoon, dan wil je natuurlijk wel weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Allereerst het design, welke op zijn minst opvallend is te noemen. Het toestel is gemaakt van staal en leer en is verkrijgbaar in verschillende kleuropties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zilveren behuizing met zwart leer, maar ook een volledig gouden exemplaar behoort tot de mogelijkheden. Zowel aan de voor- als de achterzijde vind je het Lamborghini logo, zodat je anderen niet uit hoeft te leggen dat het geen gek Chinees toestelletje is.

lambo 2

Voor 6000 dollar mag je natuurlijk het beste van het beste verwachten, en de 88 Tauri doet een aardige gooi. Qua hardware vinden we een 5” Full-HD scherm, 1920 bij 1080 pixels dus. Intern is een Qualcomm Snapdragon 801 processor te vinden, welke draait op 2,3Ghz en wordt bijgestaan door 3GB werkgeheugen. De opslagcapaciteit bedraagt 64GB en is uitbreidbaar met maximaal 128GB via een Micro-SD kaartje. Aan de achterzijde treffen we een 20 megapixel camera aan, voorop een 8 megapixel exemplaar. Kun je scherpe selfies maken als je weer eens op de rode loper loopt. De accu heeft een capaciteit van 3200 mAh en moet volgens Lamborghini voor maximaal 35 uur gesprekstijd zorgen. De stand-by tijd zou 1000 uur bedragen, maar dit nemen we natuurlijk met een korreltje zout. De telefoon beschikt over off-screen navigatieknoppen, wat erop duidt dat hij op Android draait. Welke versie is echter onbekend, al gokken wij op KitKat.

Wil je meer van die geweldige persafbeeldingen van de 88 Tauri bekijken, dan kun je hier terecht.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

sflixsflixlookmoviesflixlookmovieanitakulookmovieanitakutheflixersflixtheflixerMangaFirelookmovieMangaFireanixMangaFirelookmovielookmoviesflixanitakusflixsflixtheflixersflixlookmovieMangaFirelookmovieMangaFiresflixanixsoaptodaysoaptodaysoap2daysoap2daysflixsflixhuratvhuratvsoap2daysoap2daybflixbflix123moviesfree123moviesfreeprimewireprimewirehurawatchhurawatchanimesugeanimesugeaniwave, anime My Teen Romantic Comedy SNAFU, anime Soul Eater, watch anime online,