Bescherm je Macbook met een case

Sommige mensen willen eens een ander kleur aan hun laptop geven, een andere textuur of een beetje meer grip dan de gladde oppervlak van een MacBook. Sommige zijn op zoek naar een extra bescherming. Een Macbook is een behoorlijke investering. Daarom wil je een Macbook beschermen tegen deuken een krassen door middel van MacBook accessoire.

Dit kan door middel van een MacBook hoes. Het kiezen van een MacBook hoes is een van de belangrijkste dingen die je moet doen als je MacBook gekocht hebt. Een cover is niet alleen beschermend maar ziet er ook nog een leuk uit.  Met een hardshell Macboook case bescherm je een MacBook niet alleen tegen vuil en krassen en tegelijkertijd kan je , je MacBook personaliseren. Covers zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Deze hardshell cover bestaat uit twee delen en is erg gemakkelijk te bevestigen. Alleen op je Macbook klikken je bent klaar. Aan onderkant zitten rubberen voetjes. Daardoor staat je MacBook altijd stabiel op je tafel of bureau.

Toetsenbord Skin Hoes voor MacBook

Veel mensen denken dat Covers vermeden moeten worden , omdat een MacBook ventileert via het toetsenbord. Dit is een veel voorkomende misvatting .Geen MacBook ooit heeft ontlucht via het toetsenbord. Ooit. Dus waarom doen veel mensen denken dat dit zo is?
In tegenstelling tot Windows-pc’s, heeft MacBooks geen ventilatieopeningen aan de zijkanten, onderkant of bovenkant van de computer. De MacBooks ventileren via het scharnier (met uitzondering van de Retina MacBook Pro, die kleine openingen heeft aan de onderzijde). Maar de meeste mensen weten dit niet, en dus nemen zij aan dat de warmte wordt afgevoerd door middel van ventilatie via het toetsenbord, omdat het toetsenbord de enige plaats is waar er gaten in zitten.

Dus Keyboard Covers zijn volkomen veilig te gebruiken op MacBooks, en zal de ventilatie niet verstoren.
Als je een toetsenbord wel eens hebt omgekeerd en uitgeschud, dan weet je hoeveel vuil zich nestelt in je toetsenbord. Je kan je toetsenbord beschermen tegen vuil, stof en drinken door middel van een toetsenbord skin. Skins zijn gemaakt van ultradun materiaal, waardoor je tijdens het typen bijna niet voelt dat je een skin gebruikt. En skin voorkomt dat vuil tussen de toetsen door valt en zich in het toetsenbord nestelen. Daardoor blijft je toetsenbord altijd schoon. Skins zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er s altijd wel een skin die bij je past.

 

image2

Labels:, ,

Laat een reactie achter