‘Foto’s Galaxy S6 mini verschenen’

Er zijn verschillende foto’s van de vermeende Samsung Galaxy S6 Mini op het internet opgedoken. Het toestel lijkt qua ontwerp sterk op zijn grote broer, maar zou beduidend minder indrukwekkende specificaties krijgen.

Dat Samsung werkt aan een kleinere variant van de Galaxy S6 staat vast, maar veel is nog onduidelijk. Voor het eerst zouden er nu foto’s van de telefoon zijn opgedoken die bevestigen dat het ontwerp sterk geïnspireerd is op de normale S6. De verspreide kiekjes zijn zoals wel vaker wazig, maar geven toch wat informatie prijs. Zo zien we de kenmerkende thuisknop, het simkaartslot en de USB-poort en 3,5mm audio-ingang. Het frame van de telefoon lijkt van metaal, al zou het ook plastic met een metalen look kunnen zijn. Het is nog niet bekend of de thuisknop voorzien is van een vingerafdrukscanner, zoals bij de S6 het geval is. Ik verwacht van wel, mede omdat de S5 Mini ook een vingerafdrukscanner heeft.

Over de schermgrootte van deze Mini-smartphone zijn de geruchten het nog niet helemaal eens. Sommige bronnen spreken van 4,6″ scherm, terwijl anderen het hebben over 4,7″ of zelfs nog iets groter. Niet echt mini dus, maar oké. De resolutie van het display zou in ieder geval 1280 bij 720 pixels zijn. Onder de motorkap vind je naar verluidt een Qualcomm Snapdragon 808 processor, die ook in toestellen als de LG G4 geplaatst is. De hoeveelheid werkgeheugen zou 2GB groot zijn. Er wordt gesproken over een 15 megapixel camera, maar dat neem ik nog met een korrel zout. 13 megapixels lijkt mij meer logisch, maar we gaan het zien.

Samsung legt momenteel de laatste hand aan de Galaxy S6 Edge Plus en Galaxy Note 5, die zeer waarschijnlijk 13 augustus worden gepresenteerd. Of de S6 Mini dan ook het levenslicht ziet is nog onbekend, maar ik verwacht van niet. De kans is groter dat Samsung de telefoon daarvoor of erna zonder al teveel heisa aankondigt, om zo de meer belangrijke (duurdere) toestellen in de spotlights te houden.

Wat verwacht jij van de Galaxy S6 Mini?

Via: Allaboutphones

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

theflixerlookmovieanitakuanixsflixanitakusflixtheflixerMangaFireanitakulookmovielookmovietheflixerMangaFireMangaFireanitakuMangaFiretheflixerlookmovieanitakusflixtheflixerMangaFiresflixanitakuanitakusflixanixlookmovieanixflixtor videoflixtor videowatchmovieswatchmoviessoap2daysoap2dayflixifyflixifygomoviesgomovieshuratvhuratvwatchserieshdwatchserieshdhuramovieshuramoviesmyflixermyflixeraniwaveaniwaveanime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Mt. Natagumo Arc, anime The Saint's Magic Power is Omnipotent II, watch anime free, zoro anime,