Galaxy S5 Neo nu verkrijgbaar in Nederland

Samsung heeft in alle stilte een nieuwe smartphone uitgebracht. Het gaat om de 5,1″ Galaxy S5 Neo, die nu verkocht wordt door webshop Belsimpel. De telefoon kost 429 euro en lijkt qua ontwerp en specificaties veel op de normale S5.

De Galaxy S5 is alweer een tijdje op de markt en heeft inmiddels een opvolger gekregen, de S6 (Edge). Dat weerhoudt Samsung er echter niet van om nieuwe uitvoeringen van de S5 uit te brengen. Een aantal maanden geleden kwam het bedrijf met de S5 Plus die een QHD-scherm heeft, en nu is het de beurt aan de S5 Neo. Alhoewel Samsung de telefoon niet officieel heeft aangekondigd, is webshop Belsimpel begonnen met de verkoop van de smartphone.

De S5 Neo (GF-903F) beschikt over hetzelfde ontwerp als de normale S5, met enkele verschillen onder de motorkap. Zo heeft de Qualcomm Snapdragon 801 processor plaats moeten maken voor een Exynos 7580-chipset. Deze 64-bit processor heeft acht kernen die draaien op 1,6Ghz. De chipset zou minder snel zijn dan de Snapdragon 801, die Qualcomm nauwelijks meer produceert. Er is 2GB werkgeheugen aanwezig en de opslagcapaciteit meet 16GB. Dit kun je uitbreiden met een Micro-SD kaartje. Aan de achterkant van de telefoon vind je een 16 megapixel camera, net als op de S5. Maar waar die laatste een 2 megapixel webcam heeft, beschikt zijn Neo-broer over een beter 5 megapixel model. Volgens Belsimpel loopt de S5 Neo op Android 5.1 Lollipop.

Kopen

Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en goud. Hij kost los 429 euro en is ook verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. De telefoon is hier te bestellen.

Via

Labels:,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

theflixersflixtheflixeranixMangaFireanitakuanixlookmoviesflixanixlookmoviesflixsflixtheflixerMangaFireanitakuMangaFiresflixanixsflixlookmovielookmovieanitakuanitakusflixsflixanixanitakuMangaFiresflixseriesonlineseriesonlineMangaFireMangaFireaniwaveaniwave123moviesfree123moviesfreesflixsflixflixtor videoflixtor videogogoanimegogoanimeyeahmoviesyeahmoviesflixtorflixtorzoro animezoro animewatch movies online, The Night Agent (2023), flixhq, Blackshore (2024), watch movies online free,