Gerucht: high-end LG G Flex 3 komt in maart 2016

Volgens anonieme bronnen presenteert LG de gebogen G Flex 3 in maart. Dat duurt dus nog even, maar er zouden al specificaties van het toestel bekend zijn.

De G Flex-serie telt twee smartphones, die beide geen doorslaand succes zijn geworden. LG zou dat met de G Flex 3 willen veranderen, onder meer door ‘m te voorzien van high-end specificaties. Zo krijgt het toestel naar verluidt een 6″ QHD-scherm dat 2560 bij 1440 pixels telt. Onder de motorkap vind je een Qualcomm Snapdragon 820 processor, opvolger van de geplaagde Snapdragon 810. Volgens analisten verscheept Qualcomm de S820 in december naar fabrikanten en zouden er voor maart 2016 geen toestellen met deze chipset verschijnen. Aangezien LG de G Flex 3 in maart zou aankondigen, lijkt het erop dat het één van de eerste smartphones met deze processor wordt.

Verder is de G Flex 3 voorzien van 4GB werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte, uitbreidbaar met een Micro-SD kaartje. Aan de achterkant zou een 20.7 megapixel camera geplaatst zijn, met een 8 megapixel model aan de voorkant. Volgens de geruchten krijgt de telefoon een vingerafdrukscanner in de thuisknop onder het display.
Neem deze geruchten maar met een gezonde korrel zout, aangezien maart nog zeven maanden weg is. Er kan dus nog een hoop veranderen, en niets is zeker tot de officiële presentatie.

Zou jij interesse hebben in een high-end LG G Flex 3?

Via: Phonearena

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter