Apple iPad 2 release op 2 of 9 april in USA

De Ipad2 komt als het meezit op 2 of 9 april in de winkel in de USA.

Volgens de laatste geruchten zal de release voor de US op 2 of 9 april plaatsvinden, en de tablet zal een paar maanden exclusief is de US verkocht worden voordat hij in juli in andere landen te koop is. Dit is het plan dat Apple ook voor de lancering van de eerste iPad gebruikte.

De geruchten zeggen ook dat de iPad 2 de eerste zes maanden alleen verkocht zal worden direct door Apple. Na deze periode kunnen ook andere retailers de iPad verkopen. Qua specificaties kwamen we ook nog tegen dat de iPad 2 komt met een Retine Display, USB poort en camera’s aan de voor- en achterzijde.

Hieronder een klein sneakpreview van de ipad 2


Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

f2moviesf2movieswatchmovieshdwatchmovieshdsoap2dayxsoap2dayxanimesugeanimesuge123series123seriesread manga How to Use a Returner, read manga Han Dae Sung Returned From Hell, read manga Off to an Invincible Start, read manga Predatory Marriage, read manga online free, mangafire website, read manga Ordeal,