schiphol app voor de iphone

Download de Schiphol amsterdam airport app voor je iphone

In itunes staat de Schiphol app….

Handig denk ik voor als je op vakantie gaat of iemand verwacht.

Dit is de officiele applicatie van Amsterdam Airport Schiphol. Met deze applicatie kunt u alle (actuele) aankomende en vertrekkende vluchten bekijken. Van vandaag, gisteren en morgen. U kunt ook (push) notificaties ontvangen over statusverandering(en) in de door u geselecteerde vlucht. Samen met alle praktische Schiphol-reisinformatie biedt deze applicatie alles wat u nodig heeft om vanaf Schiphol zonder stress op reis te gaan.

Vluchten
In dit gedeelte kunt u alle vertekkende en aankomende vluchten bekijken. Van vandaag, gisteren en morgen. Ook kunt u zoeken naar vluchten op basis van bestemming, vluchtnummer, airline of tijd.

Planner
Als u een vlucht aan de planner toevoegt, heeft u over deze vlucht altijd alle actuele vluchtgegevens bij de hand. Ook krijg u (push) notificaties als er iets verandert in de status van uw vlucht.

Shopping
Hier kunt u de laatste See Buy Fly-aanbiedingen bekijken en eventueel vrijblijvend reserveren.

Plattegrond
De plattegrond toont u de aankomst- en vertrekhallen. U kunt zoeken op categorie of naar een specifieke winkel, bar of restaurant. U kunt ook gewoon door het totaalaanbod heen bladeren om te zien wat Schiphol allemaal te bieden heeft.

Meer
Dit onderdeel biedt praktische informatie over o.a. parkeren, het openbaar vervoer, het inchecken en alle veiligheidsregels. Hier kunt u ook uw eigen profiel- en (vlucht)notificatie-instellingen beheren.


Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter