iPad 2 vs. Ipad

Uiteraard zullen de twee tablets met elkaar vergelijken moeten worden.

Maar om je zoektocht naar conclusies te besparenL

Eigenlijk verandert er vrij weinig!!

Het display is exact hetzelfde als voorheen, net als de resolutie: 9.7 inch LED IPS LCD met een 1.024 bij 768 pixels resolutie. Ook zijn de opslaggeheugen mogelijkheden hetzelfde; 16, 32, 64GB opties. Wifi is nog steeds 802.11 a/b/g/n, Bluetooth blijft 2.1 + EDR, accelerometer is er nog steeds en je kunt de iPad in het zwart aanschaffen. Maar vanaf hier gaan er dingen veranderen in positief opzicht.

Je kunt de iPad 2 in het zwart aanschaffen, maar ook krijg je de optie voor een wit frame. De iPad 2 processor is verbeterd van een 1GHz Apple A4 naar een 1GHz dual-core Apple A5. We weten niet zeker of er qua RAM geheugen of grafische processor iets verbeterd is, maar we weten wel dat wat ze ook gedaan hebben het totaalpakket een stuk lichter gemaakt heeft. Voorheen woog de iPad 680 gram of 730 gram, afhankelijk van je keuze voor 3G of niet, nu weegt de zwaarste iPad 613 gram. De lichtste versie, puur Wifi, is 601 gram.

Deze video is wel de moeite waard om even te bekijken:

 

 

 

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter