Alcatel tablet (android) gespot

Tabletnews toon foto’s van de nieuwste tablet van Alcatel. Ze hebben hun tablet ingeleverd ter beoordeling bij het FCC, een instantie die apparaten keurt voordat zij de markt op mogen.

Alcatel maakte al goedkope android smartphones en gaan nu dus kennelijk de stap maken naar de tabletmarkt. Ook zij willen dus graag een graantje meepikken. Er is nog niet heel veel bekend over deze tablet, behalve deze foto’s en de volgende specificaties:

  • Connectivity: WiFi, GPS, 3G (North American)
  • Camera: 3MP (rear), VGA (front)
  • Storage: microSD
  • Display: 7 inch (not confirmed)
  • android 2.2

Opmerkelijk is de 3g, welliswaar alleen Amerika, maar wat niet is kan nog komen. Hoe duur hij gaat worden is nog niet bekend, maar Alcatel maakt altijd ‘goedkope’  alternatieve, dit kan dus nooit veel zijn. Zie de foto’s :


Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter