Bankieren op je iPad

Geld overmaken, saldo bekijken, eigen rekening overboeken.

Dit kan tegenwoordig allemaal gewoon op je iPad. Er komen steeds meer banken met een app waar je dit mee kan. Rabobank heeft al tijden een universele app met deze opties.

Sinds kort heeft ABN-AMRO ook een app voor je iPad die dit kan. Voorheen had ABN-AMRO wel een app waarmee je jouw saldo kon checken, maar meer kon je er niet mee. Tot nu toe zijn al deze apps gratis. Daarnaast kan het soms zijn dat je voor bepaalde functies een Random Reader of e-dentifier nodig hebt van je bank, maar voor de meeste functie heb je die niet nodig.

Hieronder even de app op een rijtje en gelijk een link om ze te downloaden in de App Store:

Rabobank mobiel bankieren voor de iphone en iPad (gratis)

ABN-AMRO MOBIEL BANKIEREN voor de iphone en iPad (gratis)

ING voor de iphone en iPad (gratis)

SNS Saldo voor de iphone en ipad (gratis)  alleen Saldo checken


Ik kan de app van de Rabobank zeer waarderen. Je kan er bijna alles mee, wat je ook met de website + random reader kan. Je kan tot 750 euro overboeken naar bekende rekeningen (adressenboek), overboeken naar eigen rekening en uiteraard je saldo checken.

Beveiligheid

De banken waarborgen dezelfde veiligheidsnormen als het internetbankieren via de browser. Je kan er dus op vertrouwen dat dit veilig is. In ieder geval veiliger dan pinnen in een willekeurige bouwmarkt! (Met al de skimmers in Nederland tegenwoordig)

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter