FileFlirt: musthave app 2011

Fileflirt is op 14-06-2011 gelanceerd in de App Store. Hiermee kan je berichten sturen naar weggebruikers waar mee jij zit te flirten. Niet echt voor je iPad, maar deze musthave app moest ik even vermelden.

Ik denk dat dit de app is waar veel mensen al heel lang naar op zoek zijn! 14 % van de mensen in de file flirt weleens met een andere weggebruiker.

Fileflirt.nl bestaat al enige tijd (sinds 2004), maar de app is gloednieuw. Zo kan je zelf al meteen in de file flirten naar elkaar?

Met de applicatie kun je berichten van andere gebruikers lezen, zien of andere gebruikers jouw nummerplaat vermeld hebben en zoeken op nummerplaat. Helaas zit er nog geen lokatie-vermelding bij (zoals foursqaure of waze), maar dat is in principe niet nodig, als je het kenteken maar onthoud en die van jezelf. 🙂

Download hem nu  in itunes

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter