Goed idee van Mobistar

Mobistar gaat multi mobiel internet abonnement aanbieden.

In Nederland is er nog geen provider die zulk soort abonnementen aan durft, maar in Belgie gaat Mobistar dit als eerste doen.

Ze noemen het: Internet Everywhere Multi.

Zij gaan abonnementen aanbieden waarmee je met meerder apparaten gebruik kan maken van het mobiele internet. Ze verdelen het datalimiet dus over jouw apparaten. Je krijgt standaard twee simkaarten meegeleverd. (bijvoorbeeld dus eentje voor je iPad en eentje voor je iphone). Hierdoor hoef je dus niets meer te tetheren. Je kan de twee simkaarten gewoon tegelijk gebruiken. Echter is er nog niets bekend over welke snelheid je dan gaat halen, dit moet nog blijken in de praktijk. Mocht je meer dan 2 apparaten willen gebruiken kan dat, maar dat kost je wel 3 euro extra per maand.

Veel mensen willen vaak geen extra abonnement afsluiten voor hun tablets, omdat ze dan al een smartphone abonnement hebben. Mobistar probeert op deze manier dus mee te denken met hun klanten.

De goedkoopste variant kost 15 euro per maand en geeft recht op een databundel van 750 MB. Wie voor 1 december 2011 een abonnement afsluit krijgt gratis een verdubbeling van de databundel naar 1,5 GB. Er is ook een duurder abonnement van 30 euro per maand, met een datalimiet van 2 GB.

iPad gebruikers hebben nog meer voordeel, zij krijgen namelijk een jaarabonnement (op de iPad) van een belgische krant cadeau. Ik ben benieuwd of Nederlandse providers hier brood in zien en ook zulk soort abonnementen gaan verkopen. We wachten af.


 

Bron: Mobistar

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter