Groupon concurrent: Google Offers


Google lanceerde afgelopen woensdag een nieuwe dienst (beta) Google Offers.
Hiermee kunnen plaatselijke bedrijven hun plaatselijke aanbiedingen in Google plaatsen. Eigenlijk hetzelfde idee als Groupon, maar dan van Google… Je wordt ook iedere dag op de hoogte gehouden van een plaatselijke aanbieding.
 
Het is nog vol in de testfase. Google Offers wordt eerst getest in de VS in Portland en later eventueel in New York en de omgeving van San Francisco. De onlinekortingsdienst wordt gekoppeld aan het mobiele betalingssysteem voor Androidsmartphones, Google Wallet.

Het ziet er echter mooi uit en veel belovend uit. Het is nog niet bekend of dit ook naar Europa en dus Nederland komt.
Bekijk de website of zie hier onder de screenshots:

 


 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter