Prepaid sim voor je tablet?

Geen zin om een abonnement af te sluiten voor je tablet?

Dan is een prepaid simkaart natuurlijk een prima idee. Er zijn ook andere opties natuurlijk zoals het creëren van een hotspot met je smartphone of gratis Wi-Fi lokaties.

Alle twee prima opties alleen zit bij alle twee wel een maar aan. De maar bij creëren van de hotspot is, dat je gemakkelijk over je data-limiet gaat en hierdoor extra kosten creëert. De maar van gratis Wi-fi Lokaties is de veiligheid. Je weet nooit wat de ‘eigenaar’ van zo’n hotspot doet met jouw gegevens.

Hierdoor vind ik dan een prepaid simkaartje geen slecht optie. Het is uiteraard niet heel goedkoop, maar wel redelijk te doen vind ik. Daarnaast zal je het niet dagelijks gebruiken. Indien je dat wel wilt gaan doen kan je beter een abonnement nemen. Ik ben vervolgens gaan speuren op internet naar wat er nou aangeboden werd en wat er voordelig was.

Zie de tabel hieronder:

[table id=11 /]

De snelheid is allemaal hetzelfde 3.6 Mb per seconde.

Mocht je zelf willen vergelijken zou ik dit bij Mobielinternetbestellen doen. Duidelijk en overzichtelijk.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

Laat een reactie achter