Asus Eee pad Transformer beste tablet?

De Asus Eee pad Transformer is een ware Hype.

Verschillende site berichten dat de Asus Eee Pad Transformer momenteel boven aan staat qua verkoop via Amazon. Uiteraard is Amazon een belangrijke webshop, maar wat zegt dit nou eigenlijk?

Ik denk dat je het op twee manieren uit kan leggen. Liefhebbers van Android zullen het uitleggen dat de Transformer Apple aan het in halen is en dat de iPad marktaandeel verliest.

De Apple liefhebber zal het uitleggen dat de iPad minder wordt verkocht bij Amazon, omdat men hem in de winkel koopt of direct bij Apple zelf.  Daarnaast las ik ook al argumenten dat ‘men’ in afwachting van de iPad 2 plus de Ipad 2 even laat liggen. Echter vind ik dit laatste argument zwak, de releasedatum van deze tablet is nog eens bekend.

Voorlopig lijkt het er wel op dat Asus terrein aan het winnen is op zijn android concurrenten, als zij ook daadwerkelijk aan Apple kunnen knagen gaan we zien.

Bronnen: netbooknews, EAT

 


 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

favmoviesfavmoviesanixanixbflixbflixflixhqflixhqflixflowflixflowLife on Our Planet (2023) watch online, Criminal Code (2023) watch online, Renfield (2023) watch online, watch movies free, 123moviesfree, watch movies online, watch movies free online,