Offline kaarten voor je iPad

Bekijk nu offline kaarten met EUROPE op je iPad.

Alleen maar Wi-fi op je iPad of geen zin in veel kosten voor je 3g. Dan heeft Europe van de ontwikkelaar NNG Global de oplossing om toch even snel op een landkaar te kijken.

Je kan zonder internet verbinding gewoon via de app de kaarten bekijken, je eigen lokatie op de kaart vinden. Kortom gewoon ideaal voor een hele hoop mensen. Van wandelaars tot vakantieganger.

Ik heb hem zelf getest en de app werkt prima. Ik heb geen problemen of bugs kunnen ontdekken. Hij is uiteraard wel simpel en meer als hier omschreven je er niet mee. De ‘extra’s’ die er op zitten zijn een dashboard (snelheid enzo) en een kompass. Mocht je de volledige versie willen moet je gelijk de iGO primo app van NNG Global kopen, dat kost je 79,99 euro. Het enige echte nadeel is dat hij vrij groot is 1,29 Gb.

Deze app: Europe – Offline map with directU gratis

Zie screenshots hieronder:

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter

lookmovieMangaFireanixlookmoviesflixtheflixeranitakuanitakutheflixersflixsflixanitakuMangaFiretheflixersflixtheflixertheflixersflixlookmovielookmovietheflixertheflixeranitakuanitakusflixsflixlookmoviesflixMangaFiretheflixervumoovumootheflixertheflixerMangaFireMangaFireprimewireprimewireflixtor videoflixtor videogomoviesgomovieshuratvhuratvwatchseriesfreewatchseriesfreewatchserieswatchserieswatchmovieswatchmovieslookmovie, The Thundermans Return (2024), watch tv shows online, Baddies West (2023), action movies free,