Swiftkey voor android tablet

Deze app onthoud wat je tikt.

Deze app is vandaag officeel gereleased op de android market. Wat doet hij? Aan de hand van jouw tik-gedrag op je tablet, onthoud hij de woorden die jij vaak tikt en zorgt er voor dat jij deze de volgende keer als suggestie krijgt. De meeste gebruikers van deze app, zijn lyrisch over deze app en noemen het  ‘de Revolutie van het Keyboard’.

De app kan nog meer, hij heeft de mogelijkheid om het keyboard aan te passen aan je tablet, zodat je met je 2 duimen kan tikken. Bekijk de video over deze app:

 


 

 
Download Swiftkey nu voor 1,40 euro op de android market.

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

MangaFiresflixMangaFiretheflixeranitakusflixsflixtheflixerMangaFireMangaFirelookmovieMangaFirelookmovieanitakuanitakulookmovietheflixeranixlookmovieanitakuanitakuanixtheflixersflixtheflixersflixanitakuanitakuanitakuanitakuwatch animewatch animehdtodaytvhdtodaytvmoviestowatchfreemoviestowatchfreeanixanixwatchfreemovieswatchfreemovieszoroxzoroxflixtor videoflixtor videoMangaFireMangaFirehuramovieshuramoviesyeahmoviesyeahmovieswatch series online free, Full Swing (2023), flixhq, watch tv shows online, watch movies online,