Asus Eee pad Transformer 2 in de maak?

Hopelijk dit jaar nog de Asus Eee pad Transformer 2

de Chairman van Asus, Jonney Shih kondigde aan dat er gewerkt word aan de Transformer 2. Echter is er nog niets bekend over hoe deze tablet gaat heten en wanneer hij precies komt. De markt speculeert er al lekker op los. Sommig verwachten bijvoorbeeld dat het nieuwe besturingssysteem van android, genaamd Ice Scream Sandwich er op zit. Andere gaan er van uit dat Nvidia’s quad-core  Tegra 3 chip in de tablet zal zitten.

Hoe ver men met deze tablet al heeft ontwikkeld, is de grote vraag, maar het lijkt er op dat het niet heel lang gaat duren voordat deze tablet op de markt komt. Asus is sowieso flink in beweging op de tablet-markt. Zo lanceren ze in september de Asus Eee pad Slider 32GB en schraptte zij de Slider 16 gb van de lijst. Daarnaast gaan er ook geruchten dat Asus Me-Mo pad helemaal niet komt of pas in 2012.

Als je deze opsomming leest, lijkt het er op de Asus zoekende is op de markt en kennelijk probeert hun tijd en productie beter in te delen. Mogelijk besteden ze momenteel al hun tijd aan het maken van de Transformer 2 en schrappen ze daarom de 16Gb Slider en (mogelijk) de Me-Mo pad. We wachten af.


bronnen: tabletsmagazine, liliputing

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (3)

Laat een reactie achter