Asus Eee Pad Transformer kras test

Zie hier onder de video over een ‘kras test’ van de Asus Eee Pad Transformer.

Nou vraag ik mij altijd af waarom mensen zulke video’s maken en hoe ‘phony’  deze video’s zijn. Ik vraag mij dan ook altijd hardop af wat de meerwaarden van deze video’s zijn. De meest bekende serie video’s van dit caliber zijn natuurlijk de **Will it blend** video’s. Deze video vond ik ook niet zo bijzonder alleen het einde vond ik wel bijzonder… Wat zou deze Willem Tell bezield hebben.

 

Zie de video:


Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

myflixermyflixeranixanixmyflixerzmyflixerz123moviesfree123moviesfreehdtodayhdtodaywatch movies, watch tv shows online, Sick Girl (2023) watch online, Destined with You (2023) watch online, Break In (2023) watch online, The Crowded Room (2023) watch online, 123series,