Asus Eee Pad Transformer krijgt update (deze week)

Asus Transformer krijgt FOTA update

Asus Benelux meldde dit op hun facebookpagina. Het zou gaan om de FOTA update versienummer Eee Pad Transformer TF101 8.6.5.9. Geen hele grote veranderingen maar wel een aantal verbeteringen. Zie hieronder het overzicht wat men heeft upgedate. In ieder geval zou het aanwijzen met de muiscursor verbeterd zijn en een aantal punten met betrekking tot Wi-fi verbindingen en de browser.



Asus Facebook:

ASUS BeneluxDeze week verschijnt er een nieuwe update voor de ASUS Transformer (versie 8.6.5.9) welke een aantal verbeteringen toepast. O.a. het selecteren van een muiscursor! FOTA-update. ongeveer een uur geleden ·

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  Jan Verkerk

  |

  L.s,
  Ik wil een Asus Eee Pad Transformer gaan kopen. Vraag: hoe stel ik vast dat deze is uitgerust met de aangegeven FOTA update?

  Vrg,
  Jan Verkerk

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   bekijk in het menu instellingen en dan bij ‘over’ daar moet dan de juiste android versie staan, dan weetje of hij is geupdate, maar dat kunt u ook zelf doen, zonder moeite

   Reply

Laat een reactie achter