Box gratis 5 gb in the cloud (playbook)

Eindelijk zinvolle een app voor Playbook.

m.box.net heeft een app ontwikkeld op basis van html5. Heel kort gezegd is het gewoon een dropbox, zoals wij hem kennen van dropbox.com. Het mooie van deze app is dat hij ook ontworpen is voor de Playbook (en daar hebben we niet heel veel apps voor) en na inschrijving krijg je gratis 5GB opslag. Het mooie is dat je deze box op elk soort mobiele apparaat kan benaderen via http://m.box.net/ Wij hebben het even getest en het werkt smooth, ziet er simpel uit en het is handig. Nou ben ik nog niet overtuigt om over te stappen van mijn dropbox account naar box.net, maar als je naar de GB kijkt, is het toch wel heel aantrekkelijk.

Download de app hier voor jouw Playbook.

of scan de code:Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter