De officiële namen Sony Tablets bekend

De officiele namen van Sony’s tablets zijn bekend.

Als men het over de tablets van Sony had, had iedereen het over de S1 en S2, echter zijn de echte namen nu bekend.  Sony S1 zal voortaan door het leven gaan als Tablet S en Sony S2 als Tablet P.

De plaatjes hebben we allemaal al voor bij zien komen, maar qua specificaties van de twee tablets is nog steeds weinig bekend.

Over de Tablet S is inmiddels naar buiten gekomen dat het een 9,4 inch scherm met een resolutie van 1280×768 pixels en  op Android Honeycomb 3.1 draait. Uiteraard zegt men dat de upgrade naar Android Ice Cream Sandwich wordt verwacht. Het scherm maakt gebruik van Sony’s TruBlack-techniek, waardoor zwart meer op zwart moet lijken.

Over de Tablet P is bekend geworden dat hij 370 gram gaat wegen, 512mb werkgeheugen heeft 4gb opslag, uitbreiding van een MicroSD-kaart mogelijk, Wi-fi en mogelijk 4G. Beide tablets krijgen trouwens NVIDIA Tegra 2 dual-core processor aan boord.

De verwachting is dat beide tablets in September in Amerika worden gelanceerd met een adviesprijs van 599 euro. Wat de tablets in euro gaan doen is nog even afwachten.

 


 

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter