Goedkope tablets verkopen beter (Blog)

Deze stelling is van de week wel duidelijk geworden.

Als je bijvoorbeeld kijkt naar hoe groot de run op de HP Touchpad is. Deze week was de prijsdrop van de Touchpad bijna groter nieuws dan het aftreden van de grootste media-man van dit moment. Het blijkt dus dat niet alleen wij, Hollanders, gierig zijn. Heel de wereld wil ineens zo’n goedkope tablet hebben, terwijl meer als de helft niet weet waarom ze eigenlijk die tablet willen hebben.  Het feit is dus wel dat goedkope tablets verkopen!

Amazon heeft dit opgepikt en maakte van de week bekend dat zij hun tablets voor een stuk goedkoper gaan verkopen.

Eindelijk word er geluisterd naar de rest van de wereld. Werkelijk iedereen roept al heel lang dat als je Apple wilt verslaan op de tabletmarkt, je moet zorgen dat je ver onder hun prijs gaat zitten. Volgens mij is dit ook niets nieuws, macbooks zijn al jaren stukken duurder dan normale laptops (terwijl dit natuurlijk wel omgekeerde marketing is, maar daar gaat het niet om).  Er wordt al weken geroepen dat de prijzen gaan dalen, maar voorals nog weinig daden, op een paar kleine prijsdaling na (Motorolaasus Transformer). De geruchten gaan dat in September de oorlog gaat beginnen, we hopen het…..

Ik zeg dan ook:

Laten we met ze alle een vuist maken en roep het uit: We want sale, we want sale!

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter