Instant upload google + is super

Er is een hoop geschreven de laatste tijd over Google +, uiteraard omdat het momenteel het snelgroeiende sociaal netwerk ooit is. Echter zijn er ook een hoop mensen skeptisch en zien het nu niet in van Google +. Ik zal een van de features van Google + even uitlichten. Namelijk het Instant upload. Misschien is dit meer bedoeld voor smartphones, omdat je met jouw tablet nou eenmaal minder foto’s maakt dan met je smartphone, maar toch wil ik het benoemen.

Wat kan je met instant upload van Google +?

Met instant upload kan je zorgen dat iedere foto die je maakt, direct (of later) wordt geupload naar Google +. Er wordt dan een speciale map gemaakt waar deze foto’s in komen te staan. Nu hoor ik je denken: “dus, dat is niets nieuws.”  Klopt met Facebook en hyves kan je ook gewoon je foto’s uploaden. Echter gaat dit niet heel gemakkelijk automatisch. Wat dit eigenlijk bijzonder maakt, is dat je jouw foto’s wel upload met niet gelijk deelt met jouw kringen. Als je ze eenmaal hebt upgeload kan je zelf beslissen welke foto’s je laat zien aan de wereld en welke jij laat staan, zodat je ze alleen zelf kan bekijken. Dit geld trouwens ook voor video’s uploaden.

Dit laatste maakt het bijzonder en superhandig. Hiermee heb je in een keer al je gemaakte smartphone/ tablet foto’s online, onbeperkt aantal trouwens, terwijl je ze niet gelijk hoeft te delen. Ik zie het als je eigen foto-dropbox in Google +, ideaal!

How needs iCLoud! 🙂

Zie hieronder de video over Instant upload.:

Download Google + nu gratis in de android market

Zie de uitleg van Google:

‘Automatisch uploaden’ inschakelen

 1. Druk op Menu.
 2. Kies Instellingen > Automatisch uploaden op de Google+ Startpagina.
 3. Kies Automatisch uploaden inschakelen.

Wanneer je ‘Automatisch uploaden’ hebt ingeschakeld, worden alle foto’s die met je telefoon zijn gemaakt, weergegeven in het album Van mijn telefoon. Deze foto’s zijn alleen zichtbaar voor jou, totdat je ze post.

Foto’s posten naar de updates

 1. Raak Foto’s aan op de Google+ Startpagina.
 2. Kies het album Van mijn telefoon.
 3. Kies de foto’s die je wilt posten.
 4. Raak Posten aan.
 5. Een opmerking of een locatie toevoegen.
 6. Je kunt de instellingen voor delen wijzigen.
 7. Raak Posten aan.

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (5)

 • Avatar

  Nol

  |

  Zeker handig. Jammer, dat + nog niet echt loopt. Zie mensen ook nog niet snel overstappen.

  Reply

 • Avatar

  Gast

  |

  Onzin .. met facebook kan je zeer gemakkelijk via je telefoon uploaden. Dus niet doen of dit moeilijk is. En alle foto’s automatisch uploaden is helemaal niet wenselijk lijkt mij. Dus een bs feature in mijn ogen

  Reply

 • Avatar

  D de Jong

  |

  is leuk maar hoe krijg ik de foto’s van mijn telefoon af hoe verwijder ik ze dan?

  Reply

 • Avatar

  cam

  |

  hallo,
  ik wil graag de foto’s verwijderen die in mijn map van instant upload staan alleen gaat dat niet. Hoe moet je dat doen?

  Reply

  • Avatar

   Nathan Okkerse

   |

   Cam,

   Via de app weet ik niet, maar via de desktop of laptop kan je dit sowieso doen.. dan moet je naar de map ‘automatische uploads’ gaan en op het prullenbakje drukken

   Reply

Laat een reactie achter