Maak jij de digimind app?

Digimind.nl hard op weg!

Wij zijn de laatste maanden enorm gestegen in bezoekersaantallen en website verbeteringen.. Zeker de afgelopen 2 maanden zitten wij in een HogeSnelheidsTrein en gaat het heel goed. Uiteraard komt ook door jullie als bezoekers…

We willen jullie daar enorm voor bedanken!

Uiteraard willen wij wat terug doen voor jullie en zijn wij hier dan ook hard mee bezig.  Zo weten wij dat er behoefte is naar een Nederlandse nieuwste App feed, waarmee je dagelijk pushberichten krijgt over de nieuwste apps, op de android market en in itunes. Wij zijn dan ook hard bezig met het ontwikkelen van een app op beide platformen.

Momenteel hebben we wel een app in de android market staan (klik hier), maar daar zijn we verre van tevreden over. Echter dagen wij jullie uit!

Maak jouw eigen Digimind app met de features die jij graag wilt zien. Als er genoeg animo voor is, gaan wij een leuke prijs uitreiken aan de beste app ontwikkelaar.

Lijkt het je leuk om een app te maken of denk jij dat jij de beste app kan maken? Neem de uitdaging dan aan.

Uiteraard mag het ook een HTML5 app zijn! 🙂

Mocht je willen weten wat wij precies in onze app willen hebben, bekijk dan onze pagina op de android market

 

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

watch32watch32watchserieswatchseriesflixifyflixify123series123seriesyeahmoviesyeahmoviesfree movies streaming, Vikings: Valhalla (2022) watch online, Dessert Masters (2023) watch online, Tiger 3 (2023) watch online, watch movies online, flixhq, The Rookie: Feds (2022) watch online,