mPad: Duke of Holland tablet

Een top tablet van een Nederlandse bodem

Medialine, een Nederlands bedrijf, gaat zeer binnenkort hun eigen tablet, genaamd mPad: Duke of Holland, op de markt brengen. Dit zou weleens een top tablet kunnen worden. Qua specifiaties doet hij weinig onder voor de ‘grote jongens’  en de prijs is scherp. Er komen 4 varianten op de markt De mPad 16gb wi-fi, 32 gb Wi-fi, 32gb Wi-fi + 3g en een special edition van de laatste. De tablet zou 14 november te kopen moeten zijn. Waar de mPad te koop zal zijn is nog niet bekend, in ieder geval op hun website. De prijzen zijn, zoals ik al zei, scherp

De 16gb wi-fi kost 349 euro, de 32gb 399 euro, de 32gb +3g 479 euro en de special edition kost 599 euro. De deluxe editon heeft een exclusief design met een zeer luxe lederen achterzijde.

Zie hier onder de specificaties van de mPad:

1GHZ Tegra dual processor
1 gb RAM
10.1 inch Gorilla Glasse display met 1280×800 resolutie
android 3.2 !!
16gb of 32 gb opslag
MicroSD tot 32 gb
frontcamera 2.0 megapixel, achterzijde 5.0 megapixel
hij weegt 760 gr

Al met al heel degelijk allemaal. Hij heeft op zich niets bijzonders dan de rest, maar hij komt wel van Nederlandese bodem, dus kan je niet kiezen welke tablet je wil en je bent lekker chauvinistisch dan is dit misschien een tablet voor jou.

Labels:,

Laat een reactie achter