Nieuwe lichting HP Touchpad eind oktober

De laatste levering HP Touchpad komt mogelijk eind oktober pas

Volgens bronnen van digitimes zal de laatste lichting van geproduceerde HP Touchpads eind oktober pas komen. Volgens hen zou het gaan om ongeveer 100.000 tot 200.000 Touchpads. Deze touchpads worden nog geproduceerd om de voorraden van fabrikanten van onderdelen op te maken. Er zouden verspreidt over deze fabrikanten nog onderdelen zijn voor ongeveer het aantal zoals hierboven genoemd.

Mijn conclusie op basis van dit bericht is dus dat het heel lastig gaat worden om eind oktober nog een HP Touchpad in handen te krijgen, zeker gezien nagenoeg de hele wereld zo’n ding wil 🙂

Overigens wordt er nog steeds niet gesproken over de 64GB versies die mogelijk al onderweg waren naar Europa. Mogelijk zit daar nog een gaatje om een Touchpad te verkrijgen. Zodra wij hier wat over horen, weet u het ook.

 


 

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter