Pocketbook A10 reading tablet

Pocketbook bekend als maker van ereaders kondigt 10inch tablet aan

De tablet zal Pocketbook A10 gaan heten en onder de ‘nieuwe’ categorie reading tablet vallen. Pocketbook heeft geprobeerd om een een goede kruising te maken tussen een ereader en een tablet. Ik vraag mij af of de consument dit wel wil, maar goed de tablet ziet er in ieder geval qua design goed uit.

De specificaties van de Pocketbook A10:

10 inch beeldscherm 1024X768 resolutie

1GHz OMAP Processor

android 2.3.4

en hun eigen lees-software

Prijs: in ieder geval onder de 300 euro.

Het lijkt mij in ieder geval beter als de tablet van Amazon, want je kan met deze tablet in ieder geval wel gewoon de android market op. Daarnaast ziet hij er smooth uit en heeft hij iets betere hardware/software voor zover we nu weten.

Zie de video over de Pocketbook A10:

 


 

Zie de foto’s hieronder (bron foto’s: thisismynext)

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter