Samsung Galaxy Note in de UK 680 euro

Pre-order van de Samsung Galaxy Note nu mogelijk in de UK

Clove heeft de Samsung Galaxy Note als pre-order op hun website gezet. Zij geven hem een prijskaartje van 600 pond. Omgerekend naar euro’s is dat ongeveer 683 euro. Er komen de afgelopen dagen steeds meer geruchten, feiten of veronderstellingen binnen over de prijzen van de twee nieuwste Samsung apparaten. De Galaxy tab 7.7 en de Galaxy Note.

Hardware geeft de Samsung Galaxy tab 7.7 het prijskaartje van 699 euro en de Samsung Galaxy Note zelf 799 euro.

Tabletsmagazine meldde een prijs van rond de 675 euro voor de Galaxy 7.7 en en rond de 750 voor de Galaxy Note.

Ik ben zeer benieuwd wat de uiteindelijke prijs in Nederland gaat worden. De Note zit met deze prijs rond de prijs van de iPhone, maar zal naar mijn mening behoorlijk in prijs moeten verlagen of hij moet in combinatie met een abonnement uiterst scherp geprijst gaan worden. Over de prijs van de Galaxy 7.7 wil ik nog niet eens discussiëren, dat is gewoon te veel voor een 7 inch tablet.

De Samsung Galaxy Note word in Nederland pas in begin 2012 verwacht en de Samsung Galaxy tab 7.7 eind dit jaar (rond de kerst)

Labels:,

Laat een reactie achter