Samsung Galaxy tab 7.7 is verwijderd op de IFA 2011

De stand met de Samsung Galaxy tab 7.7 afgedekt met witte lakens

Vandaag werd de stand op de IFA Berlijn 2011 van de Samsung Galaxy tab 7.7 ineens afgedekt door witte lakens en vervolgens werd er geen een woord meer gerapt over de nieuwste aanwinst van Samsung. Samsung komt zelf met een verklaring dat dit te maken heeft met het feit dat zij de aandacht meer willen richten op de Samsung Galaxy NOTE, de 5,3 inch smartphone, die ook bekend werd gemaakt op de IFA 2011.

Echter iedereen die ook maar een beetje tabletnieuws heeft gevolgd de laatse weken, kan wel raden dat dit wel zal gaan om de patentenoorlog tussen Apple en Samsung. Ik trek deze conclusie omdat men dit anders veel anders had aangepakt. Wie gooite er nou witte lakens over hun stand op een uiterst drukke elektronica beurs?

Daarnaast worden er ook verschillende verhalen naar buiten gebracht, over bijvoorbeeld een rechtzaak op 2 september? en nog meer van warige verhalen. De conclusie die ik trek is dat de patentenoorlog nog lang niet voorbij is en dat we  nog maar aan het begin staan van deze strijd. Apple versus Samsung duurt nog wel even voort.

Bekijk hieronder de eerste reactie van Samsung:Zie hier de foto van de witte lakens van de Samsung Galaxy 7.7 stand:

foto: @BinKurzWeg

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter