Windows 8: wat is er veranderd?

Veel informatie over windows 8 deze week

Afgelopen week heeft microsoft windows 8 getoond op de Microsoft Build Conferentie in LA. Zij hebben verschillende apparaten getoond met windows 8 aan boord. Hier onder ook een tablet van Samsung, genaamd de Samsung serieus 7 slate. Er is veel geschreven over windows 8 en wij houden het bij een korte samenvatting over wat er in windows 8 te vinden is:

  • ontgrendelen met een eigen vingerbeweging
  • Metro interface (bekend van window phone)
  • goede touch functies, die snel en soepel werken
  • smooth navigatie
  • Microsoft gaat een App store uitbrengen voor windows 8
  • programma’s in de vorm van applicaties
  • wel gewoon de mogelijkheid om windows 7 programma’s te gebruiken
  • Opslag ruimte in ’the Cloud’.
  • Windows Internet Explorer 10
  • 2 varianten: 1 voor normale computers en 1 voor apparaten met een ARM-processor (tablets, smartphones)

In ieder geval een hoop verbeteringen en als zij het allemaal waar kunnen maken, zeker een concurrent voor Apple. Maar dat had ik eigenlijk ook wel verwacht van de eeuwige rivaal van Apple. Wij houden het windows 8 nieuws de komende tijd in de gaten. De verwachting is overigens dat windows 8 pas ergens half 2012 gelanceerd gaat worden, dus dat duurt nog wel even.

Hieronder 2 video’s over windows 8. Bekijk ze en je bent direct op de hoogte:

bronnen: Slashgear, Engadget en youtube

Labels:

Laat een reactie achter

hurawatchhurawatchsoap2daysoap2daywatchserieshdwatchserieshdflixhqflixhqmoviesjoymoviesjoyBullet Train (2022) watch online, watch tv shows online, Your Christmas or Mine 2 (2023) watch online, losmovies, watch movies online, All Souls (2023) watch online, free movies online,