Asus Eee Pad Transformer 2 komt rond de kerst?

Nieuwe geruchten over de Transformer 2

Volgens een anonieme bron van ons komt de Asus Eee Pad Transformer 2 pas in december 2011. Er gingen al enige tijd geruchten dat deze tablet in oktober zou komen, maar dit blijkt nu december te zijn. Wat op zich ook een logisch moment zou zijn.  In ieder geval als ze hem voor de kerst zouden lanceren.

Dit gerucht sluit zeker aan op wat Jerry Shen, CEO van Asus, tegen digitimes heeft verklaard. Hij verklaarde dat Asus zeker niet mee gaat doen met de prijzenoorlog van tablets, die momenteel langzaam op gang komt. Asus verkoopt genoeg tablets om hun doelstelling van 1,5 miljoen aan het einde van het jaar te halen. Men ziet dus niets in een prijsverlaging van de Asus Eee Pad Transformer. Ook niet nu Blackberry en HTC in Amerika hun tablets al in prijs heeft verlaagd. Hij verklaarde dat het prijskaartje vna de Transformer 2 499 dollar zou zijn, echter is er dan nog niet bekend over wat voor versie het gaat.

Maargoed in ieder geval goede geruchten dat de Asus Transformer 2 in december mogelijk te koop is.

[ad]

Labels:

Laat een reactie achter