Asus Eee Pad Transformer 2 teaser en android 4.0?

Asus geeft ‘iets’ vrij van de Asus Transformer 2

Om te beginnen ben ik echt een voorstander omdat ‘Eee Pad’ er tussenuit te halen, dit scheelt mij iedere blog weer wat RSI en ik vind het beter klinken zonder dat ‘eee’. Maar goed ter zake. Asus heeft een kleine teaser video op hun facebookpagina gezet. En klein is niet groter dan 22 seconden. In de video zie je in een flits de Asus Transformer 2 voorbij schieten met de woorden “It’s coming”. Meer is het niet, maar toch een reden om enthousiast te worden. Wat je ziet, ziet er goed uit. Daarnaast is er nog al wat verwarring (lees  hoop/ onzekerheid, twijfel) over wanneer de Asus Transformer 2 zal worden gelanceerd. Men zegt november. een ander zegt weer met de kerst en de pessimisten zeggen begin volgend jaar.

Wij, bij digimind, zitten in ieder geval enorm op deze tablet te wachten en hopen (tegen beter weten in) dan ook dat hij in november in de winkels ligt. Wij zijn zo enthousiast omdat deze tablet de eerste tablet zal worden met de nieuwste processor: Nvidia’s quad-core processor (codenaam Kal-El). Daarnaast word de tablet een van de eerste 2nd generation tablets, wat veelbelovend is.

UPDATE: Pocket-line meldde dat Asus aan hun heeft bevestigd dat de Transformer de android 4 update krijgt, alleen dat ze nog niet kunnen zeggen wanneer dit is. Ice-cream Sandwich zal worden uitgerold wanneer de Samsung Nexus in de winkel ligt. Dit zou begin november moeten zijn. November is mogelijk ook de maand dat de Asus Transformer 2 uitkomt. Als ik hier een verband in zie, zou het weleens kunnen zijn dat de Transformer 2 als eerste uit gaat komen met android 4.0 en dan zal de update voor de transformer veel later zijn, wat overigens niet te hopen is voor de Asus Transfomer bezitters.

[ad]

Zie hier de teaser:

[ad#tabletcenter voor onder posts]

Labels:

Laat een reactie achter