Google Ice Cream Sandwich nieuws

androidversie Ice Cream Sandwich bijna online

Er gingen al een hoop geruchten dat Ice Cream Sandwich 11 oktober zou komen. Google maakte op youtube een ‘foutje’ die dat bevestigd. Ze hadden alvast een event online gezegd die over 4 dagen van start zou gaan, dat was op dat moment dan 11 oktober geweest. Echter is het event offline gehaald, dus niet meer te benaderen. Men zou het hebben uitgesteld in verband met de dood van Steve Jobs.

                         

bron: Techcrunch

Google + 2.0 ook gelekt

Er zijn veel geruchten over android Ice Cream Sandwich en zo nu en dan lekt er weer wat uit. Dit maal is er een update van Google + uitgelekt, meldde androidplanet. Deze update zal niet veel nieuwe functies brengen naar Google +, maar ze hebben had gewerkt aan het uiterlijk van de app. Er zit een klein foutje in, want de widgets voor de android smartphones zijn verdwenen. In eerste instantie zou deze update ook op 11 oktober worden gelanceerd, maar het zou zijn uitgesteld door het overlijden van Steve Jobs. Men wilden niet op zijn begrafenis de concurrentie aangaan met Apple, maar de Steve zou afgelopen vrijdag al begraven zijn, dus is het nu niet meer nodig om het uit te stellen?

Er is in ieder geval een hoop onduidelijkheid over wanneer Ice Cream Sandwich nu word gelanceerd. De datum 27 oktober word ook door meerder websites genoemd. Maar de tussenstand tot nu toe is eigenlijk dat we het gewoon niet weten. Even afwachten dus.

Het zal mij niet verbazen als de lancering toch gewoon op de 11de is. Google en Samsung (die namelijk de nieuwe Nexus zou presenteren) hebben toch ook schema’s waar zij zich aan moeten en willen houden. Het is uiteraard wel een respectvol gebaar, maar nu Steve al begraven is, lijkt mij dat niemand er echt problemen mee zou hebben. We moeten toch door met ze alle!

[ad]

 

Labels:

Laat een reactie achter