iOS 5 komt 12 oktober voor de iPad

Nog een paar nachtjes slapen

Gisteren was er weer een keynote van Apple. Er waren enorme verwachtingen en iedereen hoopte op een iPhone 5. Helaas kwam die niet. Maar veel mensen stappen eigenlijk vrij snel over de grootste verandering heen vind ik. iOS 5 komt namelijk volgende week voor de iPad. Volgens mij zaten we daar ook met ze alle op te wachten! Ook over iOS is al veel geschreven, zie ons artikel.

12 Oktober is iOS 5 te downloaden voor de ipad, daarna zal de update voor o.a. de iPhone 4 . Mijn verwachting zijn hoog om hier eindelijk mee aan de slag te gaan.

Iedereen kan nu al iCloud gebruiken

Iedereen kan nu met zijn Apple ID inloggen op de website iCloud.com de enige eis is dat je iOS 5 hebt geinstaleerd (dit word lastig als je geen Developer bent) of OS X Lion. De mensen die dus de laatste update van de Mac hebben, kunnen iCloud dus al checken. Helaas wij niet dus 🙁

[ad]

 

Labels:

Laat een reactie achter