Microsoft’s toekomst, briljant met een glazen randje

Video over het toekomstbeeld van Microsoft

Na het kijken van deze video ben ik erg enthousiast over wat Microsoft zou willen doen met hun toekomst. Technologie als hulpmiddel en als verbindingsmiddel en dan meer dan ooit. Technologie overal dusdanig in verwerken dat het ook echt bruikbaar en handig is. Daarnaast zie je in de video dat Microsoft ook voor simpel, design en glas wil gaan. Verder haal ik uit de video dat Microsoft van de individuele wereld, genaamd internet, volledig wil integreren in ons leven.

Wat ik echt super vind is overal de video-popups met mensen. Overal en nergens kan je schoonmoeder ineens opduiken en met je meekijken. Op je koelkast, op de eettafel of op het toilet, werkelijk overal! Daarnaast vind ik de koelkast en keuken geweldig, zo mag mij keuken er over 8 jaar zeker uitzien. Ik ga verder niets verklappen, bekijk de video maar.  Of Microsoft hun briljante ideeën in de toekomst waar kan maken, is de vraag, vandaar dat glazen randje.

[ad]

[ad#tabletcenter voor onder posts]

Labels:

Laat een reactie achter

MangaFireMangaFireheymoviesheymoviesflixhavenflixhavenmoviesjoymoviesjoyflixwaveflixwaveYou Are So Not Invited to My Bat Mitzvah (2023) watch online, Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023) watch online, sflix, movies & tv shows, watch tv shows online, Everything Everywhere All at Once (2022) watch online, The Equalizer 3 (2023) watch online,