Samsung Galaxy Note in Nederland

De 5 inch tablet/smartphone is vanaf vandaag in Nederland te koop

Tabletsmagazine maakte vandaag via hun website bekend dat zij ontdekten dat vanaf vandaag de Samsung Galaxy Note te koop is in Nederland. Dit is uniek in de wereld kennelijk, want meerdere buitenlandse website nemen dit bericht over en hebben in hun land nog geen Samsung Galaxy NOTE kunnen vinden. Samsung heeft hierover niets gecommuniceerd behalve dat zij de onderstaande video commercial naar buiten brachten.

In Nederland is de Samsung Galaxy Note bij meerdere webshops te bestellen echter staat er dan een levertijd van enkele dagen tot weken bij. Vandaag maakte Phoneshop en 2Call bekend dat zij de Galaxy Note op voorraad hebben. Hij is los en met een abonnement te koop. Los kost hij bij phoneshop 597 euro en bij 2call 609 euro.

Het bijzondere aan de Samsung Galaxy NOTE is dat hij 5,5 inch is en daarmee het grootste AMOLED display heeft van dit moment. Je kan hem dus als grote smartphone zien of als kleine tablet. Wat het nou is ben ik nog niet over uit. Ideaal om mee te nemen, want deze pas wel in je binnenzak. Ik ben benieuwd hoeveel er verkocht gaan worden van deze NOTE. Ik zelf vind hem in ieder geval wel aantrekkelijk, maar dan wel in combinatie met een abonnement en als vervanger van mijn Galaxy S, maar ik kan mij voorstellen dat genoeg smartphonegebruikers 5,3 inch te groot vinden om mee te bellen.

Kijk hier onze eerder berichten over de Samsung Galaxy NOTE

kijk hier voor de pagina met de Samsung NOTE  met abonnement bij 2Call

kijk hier voor de pagina met de Samsung NOTE  met abonnement bij Phoneshop

[ad]

[ad#tabletcenter voor onder posts]

Labels:

Laat een reactie achter