Samsung galaxy Note video’s

Samsung plaatst zelf 3 video’s over de Galaxy Note

Uiteraard mag je verwachten dat deze video’s vol lof zitten en dat zitten ze uiteraard ook. De eerste toont een compilatie van lanceringen in Europa, wat ik wel grappig vond om te kijken. Wat ik zo bijzonder vind is dat Samsung de Stylus zo centraal zet in de video, wat ze overigens ook in de tweede video doen. Deze zou perfect werken en supergoed in gebruik zijn. Volgens mij is het gebruik van een Stylus niet nieuw dus weten wij wel wat je er mee kan, namelijk tekenen, schrijven en aanwijzen. Wat ik trouwens grappig vind, is dat dan bij de derde video toch hier en daar wat delay te zien is. Dit is meestal de grootste ergernis van het werken met een Stylus, naast de ‘op-een-andere-plek-aanwijzen-dan’ ergernis. Het zou nog aan de video zelf kunnen liggen en dat hoop ik dan maar..

[ad]

[ad#tabletcenter voor onder posts]

Mocht je de Samsung Galaxy Note toch willen bestellen:

klik dan hier voor onze post over waar de Note te koop is.

Labels:

Laat een reactie achter