Samsung Galaxy tab 10.1 accessoires

Beschermhoes voor de achterzijde

Met deze siliconen achterzijde voor uw Samsung Galaxy tab 10.1 is de achterzijde van uw tablet goed beschermd. Eindelijk een van de accessoires voor de Galaxy tab 10.1 die een beetje betaalbaar is.  De case is van Mobiparts, die meerder accessoires hebben en goede kwaliteit leveren.

prijs: 14,95 euro

Klik hier om de Case van Mobiparts te bestellen

Beschermfolie voor uw Samsung Galaxy tab 10.1

Ik zelf ben niet zo’n fan van de beschermfolie over het display, want ik vind dat je het toch altijd merkt. Muvit, de maker van deze screenprotector zegt dat dat niet zo is.  Voor mensen die op zoek zijn naar een goede beschermfolie voor op hun Samsung Galaxy tab 10.1 is dit misschien een optie.

prijs: 17.95 euro

Klik hier om de beschermfolie te bestellen.

[ad]

Dit zijn twee goedkopere accessoires die ik kon vinden voor de Samsung Galaxy tab 10.1 Bij elkaar ben je iets meer dan 30 euro kwijt, maar uw tablet is dan wel redelijk beschermd. De gemiddelde case voor de Galaxy tab 10.1 kost ongeveer 70 euro. Dit scheelt dus weer 40 euro.

 

 

 

 

 

Labels:

Laat een reactie achter