Samsung Galaxy tab 8.9 te koop in Nederland

De 3g versie is in Nederland te verkrijgen

De Wi-fi only zal op 7 oktober in de schapen moeten liggen. De Samsung Galaxy tab 8.9 is eigenlijk niets meer dan een Galaxy tab 10.1 maar dan in 8.9 inch. Je kan er dus hetzelfde van verwachten als van de Galaxy tab 10.1, maar dan kleiner. Of het heel verschil maakt 8.9 inch of 10.1 inch, vraag ik mij af. Hij past in ieder geval nog steeds niet in jouw binnenzak. Qua prijs maakt het in ieder geval weinig uit. Zie de onderstaande tabel voor de prijs en waar hij te koop is. Hij komt in Nederland vooralsnog in 4 varianten.  2x een wifi + 3g versie met 16 gb geheugen in de kleuren wit of zwart en 2x wifi only, 16 gb geheugen in de kleuren wit of zwart.

[ad]

[table id=17 /]

Labels:

Laat een reactie achter